Neolife Medical Center Romania este o companie membra a grupului BOZLU din Turcia care detine la nivel international 18 companii si 10 branduri, activand in domeniul sanatatii si al serviciilor tehnologice.

Bozlu Holding

Bozlu este un grup de companii din domeniul sanatatii ce sunt integrate vertical, preocuparea principala fiind oncologia si serviciile de top in acest domeniu. Companiile grupului Bozlu sunt prezente in Romania si Moldova si deţin operatiuni in Orientul Mijlociu, Europa de Est si Africa de Nord.

Grupul detine si o companie care produce radiofarmaceutice -Monrol- si detine facilitati de productie internationale in Dubai, Egipt, Kuweit si Romania.

Brandul Neolife face parte din principala companie a grupului, MNT, fondata in 1989, businessul sau principal fiind medicina nucleara, recunoscuta pentru premierele numeroase in industria medicinei nucleare.

Exista peste 50 de centre medicale apartinand MNT ce furnizeaza servicii clinice, medicina nucleara si servicii de radioterapie in Turcia si in alte tari. MNT este o companie business to business, iar Neolife este brandul business to consumer al MNT.

Grupul detine un centru de excelenta medical in Istanbul, al doilea este in Romania, iar al treilea va fi in Sankt Petersburg, Rusia.

Neolife Medical Center Romania a fost investit ca centru de excelenta regional in domeniul diagnosticării şi tratamentului general şi oncologic, in special, fiind transferate atat tehnologia revolutionara cat si know-how medical international cat si echipe multidisciplinare mixte romano-turcesti experte in cele mai avansate proceduri de diagnostic si tratament, la nivel international.