1

Pentru pacientii nostri

La NeoLife suntem constienti ca pentru un tratament de durata, precum cel al cancerului, sprijinul psihologic reprezinta unul dintre cei mai importanti factori pentru a proteja sanatatea pacientilor.

Tulburarile psihologice aparute in timpul tratamentului pot altera sanatatea pacientului, facandu-l mai vulnerabil in fata bolii. De aceea, echipa noastra de psihiatri si psihoterapeuti ofera pacientilor asistenta pe toata durata tratamentului. In primul rand, specialistii nostri incearca sa ajute pacientii pentru a pastra o atitudine optimista si sa constientizeze ca aceasta poate contribui la succesul unui tratament in aceeasi masura cu celelalte terapii. Sunt cautate astfel modalitati de a depasi diverse stari psihologice, precum singuratatea, problemele de adaptare, depresia, furia, negarea sau anxietatea.

Expertii nostri ajuta intr-un mod profesionist pacientii sa depaseasca fiecare stadiu al bolii, de la faza initiala de diagnosticare si pana la faza de post-tratament. Mai mult, in cadrul sesiunilor de terapie, pacientul primeste si informatii medicale despre boala si tratament. Cunoasterea ii ofera control asupra bolii si il face mai puternic.

Pentru familiile pacientilor

Cancerul afecteaza nu doar pacientul, ci si familia acestuia. Fiecare persoana care are o ruda bolnava de cancer trece  printr-un important proces emotional si, de cele mai multe ori, aceste schimbari afecteaza la randul lor starea pacientului. De aceea, echipa noastra a pregatit un program de terapie si pentru membrii familiilor bolnavilor de cancer.

 

poza medic fara nume

Dr. Frunza Alina
Medic Specialist