Politică de confidenţialitate (Privacy Policy)

Aceasta politica ("Politica de confidentialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectam prin Site, care este gazduit si operat din Romania.

Politică de confidenţialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date şi cui le putem transfera.

Tot în politica de confidenţialitate prezentăm şi măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm şi cum ne puteţi contacta pentru:

  • a) a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat,
  • b) a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal
  • c) a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre
  • d) a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.

Va incurajam sa cititi aceasta Politica inainte sa folositi Site-ul nostru. Folosind acest Site, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei Politici.

Ce informaţii colectăm şi cum le utilizăm

In cadrul acestui Site ne furnizati urmatoarele date cu caracter personal:

1. In cadrul sectiunii newsletter:

- Adresa de email
- Adresa de IP

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (adică mesaje care să prezinte noutăţi, caracteristici noi sau oferte promoţionale). Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, in cadrul sectiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele şi serviciile noastre. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să respectaţi instrucţiunile incluse în e-mail, sa bifati butonul de dezabonare sau să trimiteţi un răspuns cu solicitarea dumneavoastră.

2. In cadrul formularului de contact si al formularului de programari online:

- Nume
- Prenume
- Adresa de email
- Numarul de telefon

Folosim aceste date pentru a va permite sa ne adresati solicitari de programare pentru serviciile medicale pe care le oferim, diverse cereri, fie in legatura cu produsele si serviciile noastre, fie in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului. Informatii cu privire la drepturile dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si exercitarea acestora gasiti la sectiunea corespunzatoare din prezenta politica de confidentialitate.

Cookies şi fişiere jurnal

Folosim tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Cookie este un fragment de informaţie trimis de o pagină web, salvat de browser-ul calculatorului dumneavoastră pe hard disk. Acesta reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică imaginile dinamice de pe site) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet şi ţara de origine a vizitatorilor şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina noastra. Informaţiile din cookies ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).

De asemenea, folosim şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.

Folosim Google Analytics care ne ajută să măsurăm eficienţa publicităţii noastre şi modul în care vizitatorii folosesc pagina web.

Partea de „asistenţă” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani.

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) si nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.

Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum si daca datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu varsta sub 16 ani.

Informaţiile pe care le transmitem

Nu vom transmite catre terte parti datele dumneavoastra cu caracter personal, cu urmatoarele exceptii:

- Cu acordul dumneavoastra
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Societatile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai in masura in care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastra (de ex.transmiterea produselor comandate, procesarea informatiilor privind plata).
- Putem transmite date cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
a) este prevazut intr-o dispozitie legala;
b) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
c) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
d) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii juridice.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de societatea noastra, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care societatea noastra fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
- in cazul in care societatea noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Link-uri către alte pagini

Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politica de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

Securitate

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

Drepturile dumneavoastra in legatura cu datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul site-ului

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare
  • dreptul de acces
  • dreptul de rectificare
  • dreptul de opoziţie
  • dreptul de a solicita stergerea (dreptul de a fi uitat)
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
  • dreptul de portare
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa cu plangere catre ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere.

Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri si expedierea acesteia:
- prin e-mail la adresa: [email protected]
- prin posta, la adresa: Centrul Medical Neolife, Bdul Ficusului nr 40, Sector 1, Bucuresti

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastra îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordam cea mai mare importanta aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionam să rămânem pe deplin conformati prevederilor legale în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.