Despre noi

Neolife Medical Center, membra a Grupului International Bozlu, este una din clinicile medicale de referinta din Romania si spatiul est european, unde experienta internationala, traditia si inovatia in medicina se conjuga la superlativ. Tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament au fost aduse, in premiera, in Romania.

Sunt aplicate cele mai avansate protocoale europene in tratamentul bolilor si, in mod special, al neoplasmelor. Echipe multidisciplinare de medici romani si straini, educati la cele mai inalte universitati de medicina din lume fac posibila, acum si in Romania, o medicina de 5 stele pentru pacientii clinicii.

La jumatatea anului 2016 a fost inaugurat Centrul Medical Neolife Iasi (Link catre pagina de IASI), primul centru intergrat de medicina nucleara din zona Moldovei.

In iunie 2019 a fost deschis la Brasov Centrul de Medicina Nucleara Neolife in parteneriat cu Centrul de Diagnostic si Tratament Oncologic Brasov (Onco Card).


Bozlu Holding

Neolife Medical Center Romania este o companie membra a grupului BOZLU din Turcia care detine la nivel international 18 companii si 10 branduri, activand in domeniul sanatatii si al serviciilor tehnologice.

Bozlu este un grup de companii din domeniul sanatatii ce sunt integrate vertical, preocuparea principala fiind oncologia si serviciile de top in acest domeniu. Companiile grupului Bozlu sunt prezente in Romania si Moldova si deţin operatiuni in Orientul Mijlociu, Europa de Est si Africa de Nord.

Grupul detine si o companie care produce radiofarmaceutice -Monrol- si detine facilitati de productie internationale in Dubai, Egipt, Kuweit si Romania.

Brandul Neolife face parte din principala companie a grupului, MNT, fondata in 1989, businessul sau principal fiind medicina nucleara, recunoscuta pentru premierele numeroase in industria medicinei nucleare.

Exista peste 50 de centre medicale apartinand MNT ce furnizeaza servicii clinice, medicina nucleara si servicii de radioterapie in Turcia si in alte tari. MNT este o companie business to business, iar Neolife este brandul business to consumer al MNT.

Grupul detine un centru de excelenta medical in Istanbul, al doilea este in Romania, iar al treilea va fi in Sankt Petersburg, Rusia.

Neolife Medical Center Romania a fost investit ca centru de excelenta regional in domeniul diagnosticarii si tratamentului general si oncologic, in special, fiind transferate atat tehnologia revolutionara cat si know-how medical international cat si echipe multidisciplinare mixte romano-turcesti experte in cele mai avansate proceduri de diagnostic si tratament, la nivel international.


Misiune si valori

"Neolife Medical Center doreste sa se pozitioneze ca lider in oferirea unor servicii medicale premium in domeniul ingrijirii sanatatii, promovand proiecte inovatoare si expertiza profesionala de varf in domeniul asistentei medicale oncologice.Pentru noi, nu exista boli, ci exista bolnavi" Fabio Razzetto, Director General Neolife Romania.

Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale performante, integrate si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient, eficienta si promptitudine in recapatarea celui mai valoros bun al fiecarui om – Sanatatea.

Echipele multidisciplinare care includ specialisti si experti din toate domeniile medicale, inclusiv consilieri psihologici, tehnicile inovative, de pionierat, pe care le promovam in diagnosticul si tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care dorim sa le punem la dispozitia pacientilor pe care avem privilegiul sa ii tratam.

Prin personalul de calitate, infrastructura moderna, tehnologia de ultima generatie si serviciile centrate pe respectarea nevoilor pacientului dorim sa devenim lider in piata serviciilor medicale din Romania, in domeniul oncologic si una din clinicile de referinta pentru servicii de ingrijire din Europa Centrala si de Est.

Valorile Neolife: Excelenta si performanta serviciilor, Accesarea tehnologiilor de ultima generatie in domeniul oncologic, Responsabilitate, Abordare personalizata, Calitatea vietii, Respect pentru pacient


Calitatea Serviciilor

La Neolife, respectul profund pentru sanatatea si drepturile pacientilor influenteaza determinant conturarea politicii privind managementul calitatii. In aceasta privinta, acordam o importanta crescuta incorporarii celor mai inalte standarde de calitate in activitatea noastra. Suntem constienti ca succesul unei organizatii poate rezulta din implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii proiectat pentru imbunatatirea continua a performantei.