08:00 – 20:00

Luni - Vineri

Ficusului Nr. 40

Bucuresti

TrueBeam

Cel mai performant echipament de de Radioterapie
si Radiochirurgie
in tratamentul oncologic, existent in lume

Afla mai multe

Gratuit prin decontare CNAS

PET CT
25 de ani de experienta in Medicina Nucleara

Afla mai multe

Imagistica de inalta performanta
prin rezonanta magnetica

30% reducere pana in data de 30.06.2016

Afla mai multe
banner-01

Despre noi

Centrul Medical Neolife, membra a Grupului International Bozlu, este una din clinicile medicale de referinta din Romania si spatiul est european, unde experienta internationala, traditia si inovatia in medicina se conjuga la superlativ. Tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament au fost aduse, in premiera, in Romania.

RMN_neolife20

Centrul Medical Neolife își completează departamentul de imagistică cu un dispozitiv RMN de înaltă performanță, Signa Explorer 1,5 T , produs de General Electric.

Examinarea imagistică prin rezonanță magnetică este o metodă de investigație neinvazivă, neradiantă, care folosește un câmp magnetic de mare intensitate care permite obținerea unor imagini de înaltă rezoluție ale organelor și a țesuturilor, fiind astfel vizibile leziuni care nu pot fi detectate prin radiografie, ecografie sau tomografie computerizată.

Prof. Dr. Gheorghe Cristian

Acum la Neolife

Profesor Dr. Gheorghe Cristian, Medic Primar Gastroenterologie revine in sectorul privat oferind consultatii in cadrul Centrului Medical Neolife. Suntem onorati sa ne completam echipa cu un specialist de renume, avand astfel posibilitatea sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de specialitate la cele mai inalte standarde.

Dr. Felix Brehar

Neurochirurgie Stereotactica

Echipa Centrului Medical Neolife este mandra sa numere in randurile sale un specialist de prima clasa: Medicul Primar Neurochirurg Dr. Felix-Mircea Brehar, cercetator stiintific, unul dintre foarte putinii specialisti de la noi din tara ce detine competenta in neurochirurgia stereotactica.

Top